,

Beneficii parchet triplustratificat

Beneficii parchet triplustratificat

Beneficii parchet triplustratificat

Parchetul este materialul cel mai apreciat atunci cand vine vorba despre „acasa”. Lemnul ofera locuintei o senzatie de liniste, cald si eleganta. In acelasi timp, parchetul are foarte multe beneficii fiind foarte practic.

Daca te gandesti sa montezi parchet in casa, trebuie sa stii ca, parchetul triplustratificat este cel mai rezistent fata de restul variatiilor de parchet.

De ce sa alegi parchetul triplustratificat?

Daca in familia ta sunt copii.

Beneficii parchet triplustratificat

Copiilor le place sa se joace pe jos, sa isi intinda toate jucariile peste tot, iar lemnul este cea mai buna solutie daca vrei sa oferi copilului tau cel mai bun confort. Parchetul triplustratificat este un material cald, deci ideal de montat in camera copiilor.

Ideal in locurile cu variatii de umiditate.

Beneficii parchet triplustratificat

Parchetul triplustratificat are un risc scazut de umflare, se poate monta in incaperile cu umiditate crescuta, de exemplu intr-o sufragerie open-space cu bucatarie incorporata, unde se gateste si se formeaza abur ce se transforma in particule de apa.
Acest tip de parchet rezista mult mai bine in cazul unei inundatii.

Modern sau old-school.

parchet triplustratificat

Poti opta pentru parchet indiferent de tematica camerei, astazi fiind disponibile extrem de multe culori si modele care sa satisfaca nevoile oricarei persoane.
Poti transforma camera intrun loc rustic sau unul modern, lemnul va face orice incapere sa fie apreciata.

Rezistent la zgarieturi.

Daca ai un animalut de companie probabil te gandesti ca acesta va zgaria parchetul. Dar exista tipuri de parchet realizate din artar, merbau sau sucubira, materiale ce sunt foarte rezistente impotriva gherutelor animalului tau de companie.

Usor de montat.

In cazul in care nu vrei sa iti tranformi casa intr-un santier pe timp indelungat, trebuie sa stii ca parchetul triplustratificat se monteaza foarte usor si rapid.
Cu toate acestea, este indicat sa apelezi la un profesionist deoarece va trebui sa iei in calcul stratul de suport care nu trebuie sa aibe denivelari mai mari de 3mm si un spatiu necesar de dilatatie.

Incalzire in pardoseala.

Parchetul triplustratificat permite instalarea unui sistem de incalzire in pardoseala.

Usor de intretinut.

Parchetul triplustratificat se intretine usor, iar in momentul in care apar zgarieturi se poate rascheta sau lacui intr-o noua culoare.

Daca ai nevoie de ajutor in alegerea parchetului potrivit, montaj sau vrei sa descoperi toate ofertele noastre, nu ezita sa ne contactezi!

Vezi toate modelele noastre de parchet aici

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *